На територији наше престонице годинама уназад делују разне екстремне левичарске организације које имају задатак да саботирају појединачне пројекте од јавног значаја за град Београд. Једна од последњих акција, које је ова организација спровела у дело, била је саботажа изградње парка и паркинга на Земунском кеју. Ову акцију је осмислио и њоме координисао један од истакнутијих чланова екстремне левичарске организације „Маркс 21“, Марко Милетић. Па да видимо ко је Марко Милетић.

Марко Милетић је један од истакнутијих чланова организације „Маркс 21“. За заслуге у раду ове организације, Марко је награђен местом главног уредника портала „Машина“. Место главног уредника омогућило му је и контролу над новцем који овај портал добија. Марко Милетић је на порталу „Машина“ објављивао текстове против улице Благоја Јововића, српског хероја који је убио усташког злочинца Анту Павелића. Протеклих недеља спомен плоча са именом Благоја Јововића више пута је била уништавана од стране радикалних левичара, а имајући у виду да Марко иначе живи у Земуну, имамо разлога да верујемо да је он са својим саборцима из организације „Маркс 21“ био умешан у уништавање спомен плоче човека, који је осветио на стотине хиљада Срба убијених у НДХ од стране усташког режима Анте Павелића.

Очигледно је да организација „Маркс 21“ ради по инструкцијама страних служби које не желе да се истина о Благоју Јововићу и геноциду над српским народом у Јесеновцу шири по Србији. Марко Милетић је са осталим члановима организације „Маркс 21“ учествовао и у насилним протестима у Београду. Такође је и на порталу „Машина“ запослио и своју девојку Ирену Пејић, такође чланицу организације „Маркс 21“.

Извор: nijelepocutati

Оставите Коментар