Емир Хаџихафизбеговић често има изливе мржње према Србима и то обично баш у главном граду Београду.

У српској јавности је познат и по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао „србијанским дрољама“, говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Кустурице, а Нелета Карајлића називао „смрадом“.

Сада је гостовао на телевизији Н1 и започео следећим речима:

  • Србија је једна озбиљна географија, озбиљна земља са доста честитих људи, али… – започео је босански глумац Емир Хаџихафизбеговић излагање о Србији и Србима на нашој телевизији Н1.

Ипак, како је почео ни приближно није на тај начин завршио свој говор па је у једном моменту повисио тон и почео:

  • Дрогирани су долазили са панцирима. Ајде се бори с дрогираним четником који има панцир. Србија није кренула у рат док није имала 5 тона дроге – испричао је Емир на српској телевизији без икаквог проблема.

Подсећања ради, Емир Хаџихафизбеговић је пре две године у Сава центру одржао увредљив говор из Сребренице на популарној представи „Аудиција“:

  • Он је том приликом рекао да је овај босански манифест, који је извео и на сцени Сава центра, написао ратне 1993. године као припадник другог корпуса БиХ.

  • Моја једина домовина зове се Босна и Херцеговина и другачије не може бит. Кроз мене тече босанско сребро и злато, њене соли и њен угаљ, њено жељезо и небројане друге руде у моме су бићу основа и другачије не море бит. Моја једина домовина је Босна и Херцеговина, она је украшена плетеницама девојака, и шамијама на драгим и мудрим главама нена, које у кући својој и ван ње, носе префињену мудрост живота – само је део манифеста који је Емир рецитовао у свом говору у Сребреници.

2 KОМЕНТАРА

  1. pa lepo nek bude tako nema vise zivota zajedno ali zato nemogu da traze da Srbi treba da ostanu u takvoj zemlji .Pomirenja nema nema ni jedinstvene Bosne znaci to je sprdnja na papiru!zato treba svako na svoju stranu!

Оставите Коментар