Синиша Михајловић, један од најбољих српских фудбалера свих времена и садашњи тренер Болоње, сада је поделио са јавношћу анедготе из периода када је играо за Црвену звезду.

Синиша Михајловић је играч који је за сва времена „купио“ навијаче Црвене звезде, али и националне селекције!

Никада није крио колико воли цвено-беле, а у специјалној емисији „Легенде Маракане“ је октрио да су га Хрвати желели за, у то време, огроман новац, али да је љубав пресудила!

Звали су ме Хајдук, Динамо, али нисам хтео тамо, само у Звезду – био је јасан Миха.

  • Знао сам, ипак, кад сте клинац да у Звезди много тешко можете проћи, већ само као већ формиран играч. Дошла ми је онда понуда од Војводине, од Мише Косановића, за много мање пара. Морам само да напоменем да ниједна моја одлука није била везана за паре, него за оно што осећам. Од Хајдука сам имао на столу 150.000 марака годишње, за 4 сезоне, од Динама исто. Сећам се, чека ме „BMW 318i“ кад сам био на припремама са репрезентацијом, кажу „потпиши и вози га у Борово“. Сад замислите мене са 18 година како улазим у Борово са бмw-ом! И ја шта да радим, што да не потпишем, узмем кола и боли ме…
  • Али нисам такав био. Доносили су ми кући чак паре у коферу, 100.000 марака као капару, кева само што није пала у несвест. Ја кажем „не, не, нећу“, а мајка каже „ниси нормалан, што ниси узео те паре“ – присећа се Миха у разговору за Звездину клупску телевизију.

Испричао је популарни Миха јавности и анегдоту везану за пехар из Барија, али и то да је био одбијен када је дошао на пробу у Звезду…

Оставите Коментар