Иако се грађани жале да Јеремић буквално искаче из фрижидера, досадашња Интернет кампања коштала је нешто преко 700 хиљада евра и представља “кап у мору”, односно “бакшиш” у односу на друге трошкове тима овог председничког кандидата, открива нам инсајдер из његовог штаба.

Како каже саговорник Победе, “шеф” је на самом почетку нагласио да “новци неће бити проблем”, али и да “хоће резултат”, а најскупља инвестиција су им – људи.

Милиони евра на Вељу, Душана и синдикате

Да је бахаћење манир миљеника Муслиманске браће и других организација које га отворено или мање отворено подржавају, показује и однос према локалним активистима и представницима штабова, инсталираних по директиви бившег отпораша Жике Анђелковића “Паука”

-Десетине хиљада евра трошени су за мање канцеларије и активисте који ће донети по стотињак потписа и исто толико гласова, није се уопште штедело. Ипак, највећи новци отишли су на крупне зверке и те се трансакције мере милионима. Ту пре свега мислим на “верност” Велимира Илића, “пословну сарадњу” са Душаном Петровићем из Шапца, али и “подршку” синдиката који по потреби дижу тензије и загревају терен за “шефа” – каже наш саговорник

Отпораши посебна цена, богатство на Родића

Посебну финансијску димензију представљају лидери “Отпора”, чије консултантске услуге, али и услуге улице после избора, авансно плаћене (за сваки случај), представљају и највећу ставку у Јеремићевомом трошковнику. Лазендић, Поповић, Павлов и екипа згрнули су право мало богатство за специјалне задатке који су им Јеремић и његови ментори наменили.

Иако је јавност сазнала за “скромну помоћ” НИН-у и другим медијима преко градске касе општине Шабац, праве паре, тврди наш саговорник, дају се испод жита, а најбоље је прошао власник Курира, с којим је уносан посао уговорен преко америчке амбасаде.

Победа инфо