Политички активиста Владислав Дајковић данас је објавио на својим друштвеним мрежама фотографије са црквеног венчања одржаног у Храму Христовог Васкрсења у Подгорици.

Фотографије с венчања су, по свему судећи, усијале друштвене мреже, имајући у виду да је више десетина хиљада људи означило, путем опције “лајк” да им се свиђа садржај.

Дајковић је у изјави за ИН4С овим поводом истакао: “Хвала на позиву, али и на честиткама. Имајући у виду да живимо дух новог времена, некадашњи породични албуми преселили су се на друштвене мреже, па самим тим и фотографије мог вјенчања.

Моја изабраница Драгана и ја, одлучили смо се за традиционално вјенчање: у Цркви, обучени у старе црногорске ношње, са тробојком у руци и са свештеником да све то благослови. Неко би рекао да је то старомодно, а ја баш сматрам да је наша ношња љепша од сваког одијела и вјенчанице.

Најзад, нек моја порука свим младим људима буде: Вјенчавајте се и правите дјецу. У томе лежи кључ опстанка и спаса нашег народа. Јака породица – Јак српски народ!” закључио је Дајковић, а нама преостаје само још да честитамо младенцима:

Нек је срећно и Богом благословено!

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар