Српска опозиционарка „број један“ Јелена Маћић, шминкерка и миљеница Вука Јеремића, већ је доказала ниво своје свести тврдњама да је Земља равна плоча, али заговорница легализације дроге изгледа ни на тој равној плочи не би умела да се снађе. А хтела би да води државу?!

Информер

Јелена Маћић, шминкерка која је постала позната у ријалитију, а потом и по залагању за вешање политичких противника, не крије амбиције да би уз Вука НАТО Јеремића да води државу Србију.

Само, да би неко водио државу неопходно је барем елементарно зање које Маћићка, сасвим очигледно, нема.

Јер, покушавајући да испадне паметна, показала је само – „гушчију памет“. Наиме, врла опозиционарка бахато је испрозивала људе на Твитеру који „не знају“ географију, па написала да је главни град Холандије Хаг, а Аустралије Перт?!

Наравно, одмах је кренула прозивнвка на овој друштвеној мрежи, а један корисник је шминкерки „генијалки“ поручио:

– Главни град Холандије јесте Амстердам, а седиште Владе је у Хагу. Главни град Аустралије је Канбера.

Вероватно још у мислима о легализацији дроге коју је данас такође ватрено заговарала на друштвеним мрежама, Маћићка је чак показала да је није нимало срамота што нема појма, па је кренула да се расправља. Без знања и аргумената, наравно:

– Перт је лапсус, али Амстердам? Тешко.

Истина, Јелена, тешко. Тешко је поверовати да си при здравој памети, кад ти није пало на ум да макар провериш на интернету. Не би испала баш толико глупа. Али ипак јеси.

И то је твоје право. Али, да ти водиш ову државу? Не тешко. НИКАКО!

Извор: informer.rs