Српска Десница позива грађане Србије да подрже све војнике у српске војске које видимо на улицама градова Србије, на задатку то одбране живота целокупног нашег становништва. Позивамо сваког појединца који носи у себи осећај патриотизма, родољубља, да када год види припаднике војске, који сада чувају здравствене установе, гранични прелаз или који се крећу центром наших градова, да им се захвали. Својим поступцима и понашањем можемо и морамо да укажемо поштовање и дигнемо морал храбрим војницима Републике Србије. Једна наша реч „Хвала!“ упућена овим јуначким витезовима значи да смо свесни њихове жртве. Српска Десница стоји уз своју војску, јер наша војска увек била браник народа и добро зна своје уставне дужности и уз несумњиву подршку већинске Србије савладаће сваки безбедносни изазов. Срамни су напади на синове Србије који су поникли из народа и за народ друштвено одговорним понашањем извршавају свој задатак.


У важној бици за победу над Корона вирусом, нашим младићима и девојкама у војној униформи потребни су осмеси грађана, поруке подршке и поштовања. Српска Десница подсећа на стару изреку да видљиво оружје чини дршка сабље, а да је најопаснија оштрица високи морал!
Из овог разлога будимо свим срцем уз припаднике војске јер су они даноноћно на стражама искључивио због нас. Солидарност и пажња да лакше победимо у заједничкој битци.

Оставите Коментар