Руска спортисткиња Софија Поздњакова, једна од најбољих на свету у мачевању, решила да се разведе јер јој се супруг није вратио у Русију.

Русија већ годину и по дана води рат на истоку Украјине, а та дешавања одразила су се и на познати спортски пар. Мачеваоци Kостја Лоханов и Софија Поздњакова развели су се на иницијативу прелепе Рускиње, јер јој се није свидело како се њен муж понаша. Док Руси ратују, он је прво био на операцији у Немачкој, а затим се преселио у Америку.

Њене фотографије погледајте кликом ОВДЕ

То је била кап која је прелила чашу код Софије, иако је постојала опција да и она оде са њим. Одлучила се за другачији начин живота, остала у Русији и одустала од брака који није могао да функционише јер су на различитим крајевима света.

Лепотица која има појединачну и екипну медаљу са Олимпијских игара објаснила је шта се заправодесило њеном браку. „Kостја је отишао на операцију у Немачку у фебруару 2022. године, међународна ситуација је ескалирала. Одлучили смо да током опоравка он тамо живи, јер није јасно шта се дешава са летовима“, открила је Софија. Погледајте како она изгледа:

„За три месеца колико се нисмо видели, однос је почео да се погоршава, а ја сам ревидирала неке тачке. Ретко пропуштам важне кораке у животу. Пробудила сам се једно јутро и позвала Kостју. Рекла сам му да нец́у доц́и. Објаснила сам му да нема разлога да наставимо даље“, рекла је Софија и наставила: „Он се сложио, мада је било убеђивања. Остала сам чврста. Да је хтео да наставимо наш живот, вратио би се. Али, није. Волели смо се, било је љубави, али и она се изгубила када је отишао. Десило се, јер је морало да се деси. Ништа се у животу не дешава случајно. Драго ми је да је Kостја успео у Америци, да тамо ради, да има ученике.“

И Поздњакова је имала опцију да се пресели у САД, где би могла да се бави спортом који ју је прославио. „Шта бих добила да сам отишла у Америку? Схватила сам да нећу моћи да се чујем са родитељима. Kако да све ово објасним тати… Он би ме једноставно избрисао из свог живота“, додала је Софија Поздњакова, ћерка легеднарног Станислава Поздњакова, мачеваоца са четири олимпијска злата.

Оставите Коментар