Драги пријатељи и непријатељи,

Данас ми је рођендан и пошто ћу добити много поклона, решио сам да и ја нешто поклоним другима. Као што многи већ знате, направио сам зграду од 32 стана, а заиста ми новац није приоритет у животу, тако да сам један стан решио да поклоним. Тачније, сав приход од продаје стана бр 31. који има 54 м2 решио сам да поклоним онима који су својом крвљу натопили ову земљу, бранећи нашу јужну границу у последњем рату, а многи од тих момака, подсетићу Вас, имали су само 18-19 година. Расподелићу новац на једнаке делове свим породицама погинулих војника, као и онима који су преживели учешће у борбама и одбрани карауле Кошаре и њеног рејона.

Можда то и није неки новац, и неко ће моћи да купи лекове, неко ортопедска помагала, а неко да купи телевизор, али се надам да ћу својим примером подстаћи и друге инвеститоре као и све грађане да свако кол’ко може да свој допринос и ода признање људима којим дугујемо много.

Надам се да ће Министарство Одбране изаћи у сусрет како никог не бисмо заборавили, а направићу и другу зграду и надам се покренути још оваквих акција како бисмо се на неки начин одужили и свим пилотима, припадницима РВ и ПВО, али и осталим припадницима наших оружаних снага, војске и полиције и свима онима који су својом крвљу исписали једну од најтежих страница наше историје.

Замолио бих вас да не пишете никакве оде и хвалоспеве мени, већ да следите мој пример и да се сви укључимо кол’ко ко може у неку од наредних акција овог типа, јер тим људима и њиховим породицама то дугујемо.

Покажимо да нису залуд гинули и да ако их је систем свих предходних власти заборавио, да их нисмо заборавили ми – народ!

Leave a Reply