Поштовани,

Породице Удружења киднапованих и убијених на Косову и Метохији чекају, не само одговоре на питања, већ и конкретне одлуке које се односе на наше проблеме.

Питање наших најближих чланова породица киднапованих на Косову и Метохији се не
решава, нити сте га уврстили у једну од најбитнијих тема на преговорима у Бриселу. Питање правде за Србе, Горанце, Роме, Албанце киднаповане и убијене на Косову и Метохији и процесуирање и кажњавање злочинаца од стране Специјалног суда за злочине „ОВК“ је тема о којој не сме да се говори. Из разлога што би по правди казна стигла вође терористичко-злочиначке „ОВК“, Тачија, Љимаја, Чекуа, Весељија, исте оне којима је Америка и ЕУ „подарила“ лажну државу Косово, а њих злочинце поставила за државнике те тзв. Р. Косово.

Ти исти злочинци седе за преговарачки сто у Бриселу и очекује се потписивање правно обавезујућег споразума. Ми породице жртава никада нисмо и нећемо прихватити да преговоре воде и споразуме потписују они чије су руке окрвављене крвљу наших невиних жртава.

Питање ЗСО није ни на почетку решавања и ако је прошао и додатни рок, од четири месеца који је ЕУ дала Приштини како би донела Статут за ЗСО, и о томе се наравно ћути.

Зато, ЕУ и Америци ми породице жртава, ми који живимо на Косову и Метохији и ми који смо прогнани поручујемо, да северни део Косова, Косовско поморавље и свако место у коме живимо, остајемо и опстајемо, никада нећемо прихватити да нам држава буде злочиначка творевина лажно Косово, већ ми живимо у АП Косову и Метохији, у Републици Србији.

Подржавамо залагање председника Р.Србије Александра Вучића, који је за историјски
договор са Албанцима, али са поштеним Албанцима, никако са доказаним албанским
злочинцима.

У Београду, 17.09.2018. године