Молба Србији и Србима, говори из Русије Денис Гаријев, Руски Имперски Покрет, Санкт-Петербург,
командир Имперског Легиона:

„Пријатељи, Русија је данас устала испред великог притиска од стране запада, зато што смо се ми окупили и покушали ујединити Русију у њеним историјским границама.

Кроз многе године, руски народ је највећи раздвојени народ. Ми смо раздвојени на три основне државе: Русију, Белорусију и Украјину.

Запад, Америка, Европска Унија и НАТО направили су своју базу, агресивну војну базу на територији Украјине, првенствено са циљем да униште све руско на територији Украјине, да униште руско православље и подчине га унијатству, и од Украјине да створе војну базу за напад на Русију.

Од 2014. године, ми, руске патриоте, Имперски Легион, боримо се за слободу руског народа на територији Малорусије. И пре неколико дана та борба прешла је у одлучујућу фазу.

Ми смо ступили против прозападне власти Зеленског, ми смо ступили против приватних војних фирми из Пољске, Европе, НАТО, ради обнављања Русије у оквиру њених историјских граница. Али запад улаже све напоре да до тога не би дошло.

И ми, руски патриоти, молимо за подршку од стране нашег српског братског народа.

Молимо вас да нас подржите, пре свега политички, у Београду и у другим градовима где су Срби, да подржите наше покушаје, наша стремљења, у борби за уједињење руског народа.

Ми Руси смо се увек залагали за уједињење Срба, за присаједињено Косово и друге традиционалне територије на којима живи српски народ. Мислим да је то наша општа борба, у којој ми морамо заједно да наступамо.

И још једном ја молим, Руски Имперски Покрет и руске патриоте моле српски народ да нас подржи.

Ми морамо бити заједно у томе да наши народи (руски и српски) морају да се уједине у своје јединствене државе.

Не допустимо агресивном блоку НАТО да нас кида на делове, да кида наш народ, и да плоди јаничаре из делова наших народа.

Огромно вам хвала за помоћ коју већ пружате нашем народу. Руски и српски народ остају браћа, то је наша општа борба.
Хвала!“

Оставите Коментар