Поводом напада Јунајтед групе огласила се и извршна директорка за приватне кориснике Телекома Србије Јана Љубичић. Њено саопштење Informer преноси у целости:

Овим путем позивам компанију „United Group“ да, уместо данашњих срамних напада на председника Србије Александра Вучића, престане да политизује своје пословање у Србији и определи се за здраво конкурентско и етично пословање у нашој земљи.

Најпре да их подсетим да се „не спомињу у јавности различите информације о неуспесима у пословању Телекома“, како то они тврде, Мариника Тепић и Мирослав Алексић у јавност пласирају потпуне лажи. Обоје „послују“ по налогу Драгана Ђиласа, случајно или не у јавности познатог и по блискости са власником „United Group-е“.

Сво троје наведених потиче из политичке групације која се у историју наше земље уписала са систематским урушавањем државних предузећа и фабрика, које су затим кроз приватизације продаване у бесцење и уништаване. У та времена пола милиона запослених у Србији остало на улици, предузећа распродата и затворена, а разни приватни рачуни увећани.

Немам ни сада шта су им намере данашњих бесрамних кампања против „Телекома“, а на које се колико видим „United media“ надовезује. „Телеком“ ће на све њих одговорити свакако још бољим резултатима пословања и услугама за своје кориснике.

Ипак тешко ми је да не приметити да „United Group“ у нашој земљи, као добром домаћину свим страним инвеститорима, наступа у најмању руку непристојно.

Равноправност пословања, по виђењу „United Group“, била би да председник Србије Александар Вучић не сме штитити интересе државних предузећа, не сме јавно рећи да им неко лажима урушава пословање и на другој страни мора омогућити појединим страним инвеститорима да што више зараде, па било то и на уштрб сопствене земље.

Убеђена сам да „United Group“ одлично зна да је то у Србији било могуће једино у време Драгана Ђиласа и осталих, али и да „United Group“ зна да то није значење појма равноправност и да то тако не функционише ни у једној другој земљи у којој послују.

Зато их још једном позивам на утакмицу квалитетом услуга, а не политичких кампања.

Оставите Коментар