Навикли смо да Американци на нас пуштају своје најизгладнелије псе и вашке да нам гризу кости и пију крв на демократску цевчицу, али се нико до сада није толико одао простаклуку попут члана Представничког дома Сједињених Америчких Држава Тима Берчета.

Како су друштвене мреже узеле маха на целој планети, човек би помислио да ће свако на њима желети да покаже чиме се бави или да их искористи да себе прикаже као паметног човека, али овом моралном (Би)Берчету баш и не иде од руке. Он је својим твитом само показао колико је у ствари сваки Американац који губи политичке поене спреман да буде онај који ће понижавати, клеветати и као резултат овога, скоро увек, настане и убијање оних које је клеветао. Код Американаца пут од клевете до бомбе дуг је колико и од речи до туђег уха. Дакле, врло брзо.

“СРБИ СУ СМЕЋЕ!“ Амерички конгресмен срамотно пљује Србију и Србе (ВИДЕО)

Он је написао да је имао разговор са бившим председником Косова о ратним злочинима које је извела „врећа смећа – Срби и нико није вољан да их казни“.

Зар је Косово држава, господине Берчет, и зар су ти псеудополитичари и квазипредседници имагинарне државе ишта друго до доказани ратни злочинци? Зар је онај који подржава ратне злочинце, а вређа и напада (речима, а и бомбама 1999. године) ишта осим саучесника у ратним злочинима? Уколико су саучесници, шта би онда милосрдно бомбардовање од пре двадесет година било, него удружени злочиначки подухват?

Ваше додворавање онима који газе Србију, кидају делове њене територије, размећу јој колевку, никада не може бити знак да ви ширите демократију и ширите „просветитељску политику Сједињених Америчких Држава“, већ лако може да се протумачи и као жеља за процентом од онога што се на Косову и Метохији дешава, обрће, шверцује, касапи и пере. Ако је ваша жеља таква, онда сте ви прави представник своје државе.

Истина, Србија у неку руку јесте врећа смећа, како сте себи дозволили да приметите, али врећа америчког смећа. Смећа у виду моде, технике, ријалитија, пропалих идеја, антихришћанских ставова, али и смећа у виду појединих америчких дипломата које овде долазе да нашу децу уче антисрпству, да нама преносе своје незнање из историје, да нам наређују шта ћемо да радимо, кога да волимо, у шта да верујемо, којој застави да се подредимо. Међутим, има овде, господине Берчет, и људи који о вашој држави мисле и горе него што ви мислите о нашој.

Један сам од таквих и тиме се поносим. А ви сте доказали, овим речима које лепо стоје америчком дипломати, дакле, делују искрено и некамуфлирано, да сте и сами једна предувана врећа смећа, па се изволите носити у контејнер ревизионистичког отпада или у своју државу – свеједно је.

Милан Ружић

Оставите Коментар