–         Мораш признати да је решио проблем у Новом Пазару, онако како то никада раније није, на опште изненађење… И позитивну реакцију свих грађана –

–         Јесте, али то је Мирин потрчко… –

–         Пусти сада Миру, ево и у Нишу се викало да заташкава и штити не знам кога, па је човек отишао, сменио начелника, увео патроле, више нема дивљања. Доказао је да Маринике и сличне злонамерно лажу и покушавају да уграбе који поен на смрти  –

–         Да, али шта ћемо са тетком из Канаде… –

–         Аман, човече, не причамо о Канади, причамо о резултатима, ево отпустио је људе који су имали везе са криминалцима, сменио неспособне руководеће кадрове… –

–         То је Вучићев Кербер –

–         Пусти кербере све на челу са Гораном Шепом Галетом, јел видиш да нам МУП коначно личи на МУП? –

–         ДОЛЕ ИЗДАЈНИЧКА ВЛАДА И ВИ СЕНДВИЧАРИ!

Овај фрагмент кафанских разговора, речи које су могле струјати између и изнад флаше шприцера у било којој биртији у Србији, натерао ме је на просто питање: шта то треба да се деси, да би опозиција или макар опозиционо оријентисан појединац, не мењајући своје погледе и убеђења, укључио разум и рекао да је бело – бело, а црно – црно?

Док цео свет гледа ка центрима где се ужурбано и серијски производе вакцине против корона пошасти, можда би сам Вулин могао за помоћ да алармира стручњаке из Розлин центра у Единбургу: истог оног где је чувена Доли клонирањем дошла на свет давне 1996. године.

Рецепт како удовољити грађанистима, аутошовинистима, острашћеним професионалним мрзитељима и њиховим слепим следбеницима, није уопште компликован: све што је потребно јесте да министар, у сарадњи са стручњацима из Розлин центра, начини пар хиљада својих клонова.

Потом исте, дабоме, јер ова надасве објективна јавност, не очекује ништа мање, треба широм Србији поставити у хоризонталу и добро забетонирати на прописану висину: тако ће лежећи Вулини, готово сигурно спречити саобраћајне несреће и бахате возаче.

Оно Вулина што претекне, наравно, распоредити по школским двориштима, да јури и шамара мале разбојнике, по квартовима да чупа за уши ове што пензионерима пуштају музику, на стајалишта ГСП-а да буде сигуран да сви носе маске и једног свакако у студио Задруге како се учесници не би пљували, гађали и шамарали.

Последњи клон, дакако, стајао би поред правог Вулина и посиапо свакодневног и себе и њега катраном и перјем, како би се кајао због грехова као што су љубав према отаџбини, непромењивост ставова, борба за суверену Србију и све друго што се не прашта. Прави Вулин, за то време, превентивно би хапсио све родитеље деце од 15-20 година који имају аутомобил скупљи од две хиљаде евра, док би децу у саопштењима извргавао руглу. Заправо, када мало боље размислимо, можда не би било лоше да одмах хапси све који имају примања веће од хиљаду евра, јер одакле им, а и шта ће им?

Верујем, међутим, да би тада кафански разговор изгледао сасвим другачије.

–         Јел си видео, брате, што се Вулин клонирао, узидао у лежеће Вулине, чупа уши овима што улазе без маске у бус и што хапси ове имућне, сав у катрану и перју?

–         Пусти ме Вулина, шта ће му она косурдача онолика…

–         Човече, ошишао се човек, има година, јел си ти луд и какве то има везе?

–         Још горе, шта, сада је као фин? ДОЛЕ ИЗДАЈНИЧКА ОШИШАНА ВЛАДА И ВИ СЕНДВИЧАРИ С КОСОМ!

Лако је, дабоме, било стручњацима у Розлин центру. Њихов читав посао је био да створе једну овцу. Ми овде морамо да се боримо са једно 200-300 хиљада веома гласних оваца, који као пастира гледају вука.

Томо Ловрековић

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар