Бројне модрице и стари ожиљци по коленима, бутинама и леђима не могу да избришу доказе силовања

Само дан пошто је Телеграф.рс открио секс-аферу у којој су умешани локални моћници из општине Петровац на Млави, а коју су локална полиција и тужилаштво покушали да заташкају, испливали су још језивији детаљи злостављања сиромашне девојчице из села Добрње.

 

Општински функционери и полицајци, локални бизнисмени чији су синови оргијали са девојчицом као и они, добро знају да постоје на десетине видео-снимака силовања и да је само тренутак када ће их неко објавити.

После отварања афере моћници страхују да ће бити раскринкани, а њени познаници верују да је њена безбедност угрожена. Постоји реална могућност да је заплаше да ништа не призна. Подсетимо, о овом случају обавештени су Републичко јавно тужилаштво и Сектор унутрашње контроле МУП Србије.

ПОТИЧЕ ИЗ СИРОМАШНЕ ПОРОДИЦЕ, МАЈKА ЈЕ ОСТАВИЛА

– Жртва о којој је реч, потиче из сиромашне породице. Мајка, која је Румунка, отишла је од куће и напустила ју је кад је она имала свега 7, 8 година. Девојчица је остављена на чување оцу, а има и брата. Бригу о њој са 15 година преузео је Центар за социјални рад који није ништа урадио да се девојци помогне. Препустили су је улици. Свесна да живи у беди, на жалост је, врло рано кренула да се бави најстаријим занатом – причају познаници ове девојке.

Прво су све то биле дечије игре – гледање у груди, а затим је кренуло и са хватањем за поједине делове тела.

– Није била свесна да више није била дечја игра. Прва искуства имала је са својим вршњацима, а кад се прочуло за њу, почели су да се распитују и њихови очеви – бизнисмени, општинари и полицајци. Тај један, који је близак са општинским функционерима, постао јој је убрзо макро. Kако га не би дирали и да би себи обезбедио сигуран посао, локалним шерифима је набацивао девојчицу која им је служила и као пословна пратња за госте – тврди једна њена познаница.

БРОЈНИ ОЖИЉЦИ И МОДРИЦЕ ПОСЛЕ ОРГИЈА

Kако сазнајемо, с девојчицом су оргијали и у свлачионици код игралишта локалног клуба.

– Ту су две собе код игралишта где су доводили девојчицу. Чак је и рођак једног општинара крао кључеве од њега да би оргијао с девојчицом у тој свлачионици. Синови и очеви су је сексуално злостављали и у дворишту старе школе, али и у кукурузишту иза некадашње дискотеке ван варошице која је сада затворена – наводе упућени у ову аферу о којој скоро цео град зна по нешто, али је закон ћутања на снази.

У међувремену, њен макро је проширио посао и на Београд и Аустрију, где често с осталим девојкама служи као пословна пратња.

Бројне модрице и стари ожиљци по коленима, бутинама и леђима сведок су бројних оргија, што се види и на њеним фотографијама које објављујемо.

ЛОKАЛНИМ МОЋНИЦИМА ПРЕСЕЛА ЈАГЊЕТИНА НА KАЈМАKУ

Откривање секс-афере у Петровцу на Млави, многи су дочекали с олакшањем надајући се да ће се сад нешто покренути и да ће сви учесници бити откривени. Сазнајемо да актерима није било пријатно кад је скандал о коме је цео град до јуче само причао, сада коначно и објављен. Тој екипи пресео је ручак – јагњетина на кајмаку с врућом погачом. Сви су у ресторану гледали у њих, јер су знали да су управо то они који су умешани у случај злостављања малолетнице и заташкавање секс-афере.

Advertisements