Хуманитарни јавни тренинг одржан је за викенд на теренима Спортског центра Партизанм где су се малишани опробали у борилачким вештинама. Хумана акција уприличена је у организацији Синдиката Уједињени колектив полиције, Кик бокс фулл контакт Београд, као и Центра за безбедност, истраге и одбрану ДБА.

  • Са великим поносом желимо да честитамо и захвалимо свима који су данас учествовали у хуманитарној акцији коју су организовали Кик бокс фулл контакт Београд, Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА и наш Синдикат. Посетиоци су данас слали СМС поруку 808 на 3030 и тиме „платили“ улазницу за хуманитарни јавни тренинг где су имали прилике да уживају у презентацији кик бокса и спаринзима. Тренингу, са почетком у 17 часова у Спортском центру Партизан присуствовало је више од 50 такмичара из разних клубова, као и око 120 грађана. Свима се од срца захваљујемо на одзиву и помоћи за малу Лану – наводи Милош Ђурић, потпредседник СУКП.
  • Мало треба да се хуманост у нама пробуди и да се удружимо као људи, што смо сви данас и показали – закључује Ђурић, који се захвалио учесницима.

Оставите Коментар