OДГOРИЦA – Црногорски премиjер Mило Ђукановић изjавио jе синоћ да група партиjских лидера окупљених око коалициjе фронт, са великом количином новца убаченом из Русиjе таjним каналима покушава да утиче на резултате предстоjећих парламентарних избора у Црноj Гори.

„Постоjе људи коjи су за малу своту новца спремни да се поиграjу са националним интересима што jе неодговорно, непатриотски и недостоjанствено“, казао jе председник Владе Црне Горе за TВ ПинкM.

Kако jе истакао, генерациjе предака црногорског народа, иако су живеле сиромашниjе, нису продавале интересе државе.

„И сада се проналази група партиjских лидера окупљених око коалициjе фронт коjа очигледно са великом количином новца убаченом из Русиjе таjним каналима покушава да утиче на резултате избора. Дакле, да жртвуjе националне интересе, да прода националне интересе Црне Горе да би Русиjа у свом одмеравању снага са Западом показала своjу важност“, казао jе Ђукановић.

Да ли ће Црна Гора наставити путем европских и евроатланских интеграциjа питање jе и предстоjећих парламентарних избора, сматра премиjер, али, како jе додао, опозициjа ни након 10 година не нуди ништа ново.

„Године 2006. су нам уз помоћ Воjислава Kоштунице нудили да следимо српске националне интересе, сада нам нуде да следимо руске националне интересе и jедно и друго… значи нуде нам да се одрекнемо себе“, сматра Ђукановић.

Прочитајте још: НЕСТАЛА ДОКУМЕНТА У ХАГУ: Одбрана Ратка Младића уложила жабу због најновијег скандала! 

“НЕ У ЕУ ПО ОВОЈ ЦЕНИ“: Траже референдум због Трепче, пустите грађане да одлуче!

НЕМАЧКИ ШЕФ ДИПЛОМАТИЈЕ ОТКРИВА: Ситуација је опаснија него икад, САД и Русија су на ивици рата!

Извор: Танјуг

Advertisements

loading...