Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, био је гост у емисији код Владимира Ђукановића. Они су разговарали о свим кључним политичким темама у нашој земљи. Такође, једна од тема били су напади како на председника Србије Александра Вучића, тако и на његовог брата Андреја, који је због своје блискости са братом идеална мета.

Вучевић је истакао да је Андреј Вучић један од најстручнијих људи у СНС, као и да сви наводи и лажне приче имају за циљ да ослабе председника Вучића јер за њега то представља Ахилову пету.

– Андреј Вучич је један од најоперативнијих, најмобилнијих, најфункционалнијих и веома стручних људи у СНС, пре свега у погледу страначко-организационог рада – истакао је Вучевић, на шта се Ђукановић надовезао:

– Он је мозак за то. Завидим Војводини, посебно Новом Саду што вам је саборац.

– Дружећи се са њим, могу рећи да он познаје многа поља боље од свих оних који нам се представљају као експерти по питању економије, опште политике, безбедности. Прочитао је много више од оних који нам соле памет сваки дан. Није он само пуки организатор. Он је врло образован човек, завршио је државни факултет са одличним просеком, смирен, сталожен, одговоран и зато је идеална мета – рекао је Вучевић и додао:

– Дакле, разлози напада су то што је снажно везан са старијим братом и уједно што је је један од мотора СНС. Наслушали смо се клевета, гадости, опскурних ствари, вређајући њихову породицу, правећи од њега прогоњену животињу која не сме нигде да се појави. Андрејево име је једно од најзлоупотребљиванијих имена – каже Вучевић.

Оставите Коментар