„Барски портал“ дошао је у посед преписке чланова вибер групе „Главни штаб“, коју доминантно чине функционери, чланови и симпатизери Демократске партије социјалиста, а у којој се на најпримитивнији и најсрамнији могући начин говори о поштоваоцима традиционалних црногорских симбола, нарочито тробојци која је била званична застава Црне Горе до 2006.године.

Упућују се најтеже могуће увреде, псовке, али и претње.

Тако Божидар – Божо Јанковић, председник Савјета младих ДПС-а Бара и одборник у Скупштини општине Бар, испод видео записа на коме преовладавају црногорске тробојке објављене у овој вибер групи, коментарише следеће:

„Ова говна ћемо У СЕПТИЧKУ ЈАМУ, ЂЕ ИМ ЈЕ И МЈЕСТО, ПА ТАМО НЕKА ПИЈУ СУРУТKУ, са све Дританом и Здравком! Ми ћемо кајмака!“

DPS
DPS

Члан групе Никола Пајовић се на Јанковићев коментар и видео запис надовезује речима: „Ово све одакле је дошло камионима назад!“, да би Јанковић још једном потврдио претходно исказани став овога пута написавши : „Септичка јама друже, тамо им је мјесто“.

Снажном демонстрацијом мржње, али и неваспитања и примитивизма доказао се и извесни Kеко. Његов коментар на исти видео запис је: „Ово су они што су овако на камионе и дошли у Црну Гору. Е матер им јебем“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар