Бедници из медија под Ђиласовом контролом по ко зна који пут покушавају да атацима на децу председника Вучича добију неке политичке поене, угрожавајући безбедност Данила Вучича, каже народни посланик СНС Лав Григорије Пајкић.
Он наводи да је то јадно, бедно и нечасно и каже да срећом сви виде истину па се тајкунско-мафијашка хоботница, која у недостатку аргумената, а без икакве подршке у народу, никада неће вратити на власт у Србији.

  • Kада измишљају афере, подмећу, и лажу то је политички и људски неморално, али када својим ноторним измишљотинама желе да угрозе безбедност породице председника то превазилази све мере. Ја се надам да ће ове монструме из Ђиласових медија неко држати одговорним за ово што раде – каже Пајкић.

Kако каже, председнику и његовој породици жели да се не осврћу на очајнички усклик бедника, и пружа им пуну подршку у борби против оваквих карикатура.

  • Наравно колико год измишљотина ви произведете то нашем председнику само даје још више елана да вас политички декласира и бори да уништи ваше мафијашке пајтосе и очува пристојну и просперитетну Србију за коју се једва изборио, након онога што сте ви оставили иза себе – закључује Пајкић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар