Колевка српске духовности и државности КиМ тренутно нам је отета и окупирана од стране шиптарских терориста, а уз помоћ НАТО пакта, САД и ЕУ. Ови доказани српски мрзитељи исценирали су тобожњи покољ у селу Рачак (читај обрачун српских снага сигурности са шиптарским терористима) и кренули у безумну кампању дивљачког бомбардовања Србије без одлуке Савета безбедности, што је међународни преседан који је трајао 78 дана, а у циљу присиљавања Србије да се одрекне дела своје територије. Све су били легитимни циљеви НАТО убица- школе, фабрике, електрична постројења, болнице, породилишта, саобраћајнице, мостови, културни и верски објекти… И поред надчовечанског отпора наше војске и народа, морали смо повући војску и део државних институција, потписати ткз. Кумановски споразум. Донета је Резолуција 1244 УН која јасно и недвосмислено наглашава да је КиМ део наше територије, али поред тога НАТО убице, САД и ЕУ су почеле организовати шиптарску државу не обазирући се на потписане споразуме. Почињени су монструозни злочини шиптарских терориста какве цивилизовани свет није видео, уз затварање очију и прећутну подршку САД и ЕУ, а све у циљу стварања друге етнички чисте шиптарске државе у колевци наше цивилизације.

            Најстрашнији погром над српским народом догодио се 17. марта 2004. године када су организоване шиптарске хорде кренуле да униште и сатру све што има наше обележје. Тог дана убијено је 8 Срба, 1000 повређено, протерано преко 4000, уништено око 800 српских кућа, запаљено 35 цркава и манастира изузетне националне и културне вредности укључујући 18 споменика културе међу којима је и црква Богородице Љевишке у Призрену. ,,Међународна заједница”, одговорна за заштиту живота и имовине Срба, благо је реаговала што довољно говори о њеној пристрасности и намерама. Овај чудовишни погром показао нам је размере трагедије стварања шиптарске терористичке државе, ткз. Косова у режији САД и ЕУ.

            Само српска Држава на целој територији наше земље може заштитити наш народ. Морамо чекати да се уруши једнополарни свет, мајка Русија и Кина воздигну до краја, а наши мрзитељи САД и ЕУ забаве својим проблемима, што је на помолу и вратимо КиМ под наш суверенитет. То је једини начин да се заштитимо и спречимо погроме попут оног из 2004. године. Морамо сачувати и негативна историјска памћења и не заборавити учињене неправде како нам се историја не би понављала.  

Српска десница

Leave a Reply