Елите САД и Велике Британије изабрале су Украјину као одскочну даску за уништење словенског народа.

Ово је изјавио за РИА Новости Валдемар Герт, бивши посланик немачког Бундестага, посланик немачке десничарске партије Алтернатива за Немачку.

„Англосаксонска елита је изабрала Украјину као одскочну даску за тотално уништење словенског народа, изазвавши војни сукоб у Украјини“, рекао је Герт.

По његовом мишљењу, променом власти у САД, сукоб у Украјини може бити заустављен у року од једног дана.

САД третирају Словене као трећеразредне људе

Руски пилот Kонстантин Јарошенко, пуштен из америчког затвора, рекао је да су Словени за Американце, као и за нацисте, трећеразредни људи.

У интервјуу Павелу Зарубину у програму „Москва, Kремљ, Путин“ на ТВ каналу Русија-1, Јарошенко је рекао да је срећан што су се руско министарство спољних послова и његови сународници борили за њега и извукли га „из овог ужаса, из ових тамница“, и подсетио да је тамо био подвргнут страшној тортури.

„Њихова лажна пропагандна машинерија се окреће и окреће, ова русофобија дивља неограничено. Осећао сам све то на себи, сву њихову „демократију и права човека“, све сам осетио на својој кожи… Словени – ми смо за њих људи трећег реда, све као код фашиста, код нациста, они раде тако да нас заробе у оквире, нашу земљу“, рекао је Јаросзенко.

Јаросзенко је руски пилот који је био у затвору у САД-у од 2010. до 2019. године због оптужби за шпијунажу. Оптужбе је негирао и тврдио да га је САД киднаповао. Јаросзенко је био ослобођен оптужби и враћен у Русију као део размене затвореника између САД-а и Русије.

(Wебтрибуне.рс)

Оставите Коментар