Водитељ Дарко Митровић који води емисију „Ментално разгибавање“ јутрос је у програму уживо изрекао језиву и скандалозну реченицу.

Наиме, он је са колегом Марком Степановићем говорио о језивом случају силовања и сексуалног злостављања од стране Мирослава Мике Алексића, којег је глумица Милена Радуловић, заједно са још четири девојке пријавила полицији.

  • Није Мика криминалац, па није исто да те силује Легија и да те силује Мика Алексић – рекао је Дарко Митровић и шокирао јавност.

Митровић се, након ове страшне изјаве, током емисије упитао зашто она све ове године није говорила ништа о страхотама кроз које је прошла, те додао да Алексић „није рмпалија“ од кога би неко требало да буде уплашен.

  • Морам да признам још једну збуњујућу ствар. Мика Алексић није неки рмпалија, неки мафијаш, па да будеш уплашен од Мике Алексић. Врло лако може човек да се реши – рекао је он, и на томе се није зауставио.

Ова језива изјава је, разумљиво, наишла на осуде друштвеним мрежама.

У тренуцима када жртве храбро иступе и скупе снагу да испричају кроз какве трауме су прошле, потребна је подршка и разумевање, а никако овакви злонамерни и неумесни коментари.

Оставите Коментар