Ново ажурирање овогућава свима који са WhatsAppа пређу на Телеграм да пребаце све своје поруке из конкурентцких апликација на свој нови налог

Чет апликације Сигнал и Телегарам из дана у дана све више у своју корист капитализују велики одлив корисника најпопуларнијег месинџера на свету WhatsAppа.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Телеграм се зато, својом најновијом надоградњом, потрудио да његови нови корисници који долазе са WhatsAppа, осећају „као код куће“.

То значи да ће, прво иОС, а потом и корисници Андроид уређаја, моћи да пребаце све своје поруке из конкурентцких апликација, а првенствено из WhatsAppа на свој нови Телеграм налог.

А да би се то извело је потребно је изабрану конверзацију поделити из WhatsAppа, а затим у менију изабрати Телеграм и локацију на коју желите да убаците поруке.

„Увоз“ порука у нови Телеграм профил подразумева и све припадајуће фотографије, видео снимке и остале датотеке. Једина разлика је то што ће такви садржаји имати ознаку „Импортед“ (импортовано, увезено), пише WАБетаИнфо.

Историја ћаскања са досадашњим контактима тако неће бити изгубљена, па корисници нећете морати да је започињу испочетка, а то је уједно и један од главних разлога зашто корисници окелвају да напусте WhatsApp.

Овде, међутим, постоји и једна недоумица. Наиме, како пише сајт 9то5Мац, примећено је да је након овог ажурирања, уследио још један апдејт којим је нова опција уклоњена.

То сугерише да функција „увоза“ из WhatsAppа можда још увек није потпуно спремна за употребу, али добро да корисници који су се одлучили за прелазак на Телеграм могу да знају да њихови подаци и комуникација са WhatsAppа неће нестати са деинсталирањем апликације.

Оставите Коментар