То што не могу у кафану, још некако и разумем, премда тешко. После пет човек ионако реално нема где другде да иде, за шопинг центрима не патим, на џогирање се не ложим, бицикли ми украли Цигани својевремено (ионако га нисам ни возио) и продали другом комшији за пар кутија цигара. у парку сам последњи пут био са 16 кад сам мувао неку клинку јер нисам имао за два пића у џепу, кера не држим јер би угинуо за две до три недеље максимално. На крају крајева, волим да сам код куће, уз породицу, а вала и посла има мање, односно ситуација погодује мојој лењости: ко год нешто предложи, кажем “ма хоћу ја, него ванредно стање….”.

Дакле, не мислим да сам у неком кавезу. Осим у оном којем смо већ дуго: са решеткама изливеним од агресивног феминизма.

Тврди швапски тоалетоид Бљуц, доказани непријатељ Србије и здравог разума, да је докторка Кисић изложена стравичној кампањи сексизма и мизогиније. Зашто?

Зато што тврдимо да има добре сисе! Па, брате, има их, што би рекли либоси у покушају, ако смо сексуално коректни, нисмо слепи. Браво мајци која је родила! То не значи да није сјајан доктор, стручњак, да се не бори, да није посвећена, већ значи да на све то има још и добар, чуј добар, одличан пар дојки.

Знате ли коме је увредљива опаска да неко има добре сисе? Ономе ко нема и није имао добре сисе никада. Такве, а да то “жртве” не траже, по правилу бране недојебане, сексуално фрустриране и незадовољне, а веома често не у само једном смислу и настране. И притом плаћене да буду такве.

Нико Кисићки није претио силовањем, нико није износио прљаве и болесне алузије – просто је добила комплимент. Као што су то и друге варијанте које тумаче као “мобинг” – згодна си, мачка си, риба си, лепа си, јеботе, како добро изгледаш, гуза ти је страва и слично. Или у супротном смеру: како си лепо грађен, види какво дупе има фрајер, страва су ти трбушњаци, итд….

То су нормалне и пожељне ствари. Осим у свету ненормалних и пре света непожељних, који би своје фрустрације да намећу за аксиоме.

Да, свака вест о пандемији ми лакше пада и због њене стручности и због њеног рада и знања, али и због сиса. А, да то јој треба адвокат и да јој то смета, нашла би сигурно бољег од говњивог швапског лажљивог дневног листа.

Томо Ловрековић

Оставите Коментар