Драган Сентић са тројицом напредњака дошао је испред моје куће и претио ми само зато што тражим новац који сам “зарадио“ гласајући за СНС, рекао је за ИнфоВрањске Мирослав Максутовић из Врањске Бање, житељ насеља Бурдинци.

Максутовић без узмака отвара све карте предизборне трговине у Врањској Бањи.

  • Пре избора сам потписао потврду о једнократној помоћи од 15.000 динара, то ми треба за лекове, обећана ми је исплата после избора ако гласам за СНС. Напредњаци из Бање су ми обећали и плус две хиљаде за гласање, па сам гласао за СНС и тако заслужио све те паре, али ми они нису још исплатили оно што сам “поштено зарадио“ – сликовит је Максутовић.

Саговорник ИнфоВрањских се више пута на себи својствен начин обраћао ромском активисти захтевајући исплату “зарађеног“ новца.

  • Због тога су ме “посетили“ Сентић заједно са Марјаном Стошићем, функционером у бањском одбору СНС, и двојицом Врањанаца. Дошли су испред моје куће, Сентић ми је претио, утисак је био да су хтели да ме бију, али нису ушли у кућу, а да су ушли бранио бих се секиром, јединим оружјем у кући – пластичан је у казивању Максутовић.

По његовим речима, “тада се догодио неочекивани обрт“!

  • Један од оне двојице Врањанаца је опоменуо Сентића и остале да је са мном био на “одређеном месту“ и да сам му давао цигарете и да сам добар друг, па су напустили простор испред моје куће и отишли – каже Максутовић.

Бањчанин Мирослав Максутовић је пре разговора за портал ИнфоВрањске изричито захтевао да не буде анониман, већ да се појави на порталу под пуним именом и презименом!

С. Костић

Оставите Коментар