Амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у својој 71. години прошле године, а друштвеним мрежама још се шире његови снимци у којима је до детаља предвидео шта ће се десити на ратиштима широм света.

Тако је предвидео и рат у Украјини, али је 2013. године Лазански детаљно предвидео пораз НАТО-а у Авганистану. Тада је чувени новинар рекао да ће власт у Kабулу пасти 48 сати од одласка Американаца из Авганистана.

  • То је рат који је НАТО већ изгубио, само не знају како да изађу из Авганистана и да прогласе да су победили, иако су изгубили – казао је Лазански.

Недуго после смрти Лазанског, талибани су ушли у Kабул у року од 48 сати од повлачења Американаца.

  • Ратови му нису могли ништа. Преминуо је касно увече, 3. августа прошле године. Могла је тада планета да се обрне наопачке, могао је Kристијано Роналдо да пређе у Црвену звезду, могло је да се деси било шта, али је његова смрт била вест дана – написао је Александар Апостоловски недавно у „Политици“ о свом преминулом колеги и пријатељу.

1 KОМЕНТАР

  1. Шта то ради ујка Сам са својим Натовлуком тешко је схватити и побројати. Данас у свету Амери имају око 900 војних база. Отишли су из Авганистана али су тамо повећали производњу хероина за више од 21 пут!!!
    Теодор Емер

Оставите Коментар