У гаражи зграде у којој живи Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић у улици Зорана Ђинђића дошло је до инцидента у којем су учествовали лидер ЛДП и један од комшија В. С. (53) који живи у истој згради.

На лице места врло брзо дошла је полиција која је одмах реаговала и биће консултован тужилац.

Kако незванично сазнајемо до сукоба је дошло због паркинг места. наиме комшија је замерио Јовановићу као је паркирао аутомобил.

Јовановић је тада наводно одгурнуо комшију који је пао на под и он је пријавио полицији напад.

Један од станара зграде у којој живе оба учесника инцидента рекао је да су обојица склони таквим испадима и да „све подсећа на причу о два овна на брвну“.

Ово је још један у низу хулиганских испада Јовановића. Да подсетимо Треће основно јавно тужилаштво у Београду је против лидера ЛДП Чедомира Јовановића недавно поднело кривичну пријаву због сумње да је током инцидента који је изазвао недавно испред једног локала на Новом Београду починио чак три кривична дела, насилничко понашање, уништење туђих ствари и ометање службеног лица у вршењу дужности.

Наиме Јовановић је 2. јуна направио инцидент после ког је приведен у станицу полиције. Он је, како се сумња, после краће свађе у једном локалу циглом разбио излго другог, а потом напао и вређао полицајце који су дошли да интервенишу.

За насилничко понашање запрећена је казна од шест месеци до пет година затвора, за ометање службеног лица шест месеци до две године, а за оштећење туђе ствари до шест месеци или новчана казна – објашњава извор Kурира.

Јовановић је да подсетимо имао још један насилнички испад. Наиме лидер ЛДП је 18. јула прошле године, на Новом Београду рекетом тукао власника центра за физикалну терапију „Физио центар“ Жарка Ивковића.због чега је против њега поднета кривична пријава Трећем основном тужилаштву у Београду.

Инцидент се догодио у Улици Милутина Миланковића, а наводно му је претходио неспоразум око закупа локала.

Оставите Коментар