Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић представио је данас нове чланове Српске напредне странке који су напустили странку Заветници, незадовољни њеном политиком и инцидентима посланика на јучерашњој седници Скупштине.

Глишић је на данашњој конференцији рекао да су га контактирали чланови странке Заветници и да су изразили жељу да буду део СНС, јер су, како је навео, видели да та странка има озбиљност и одговорност за све своје поступке.

Он је додао да је тим члановима Заветника „доста лажи, обмана и кабадахијског понашања Милице Ђурђевић Стаменковски, као и њеног супруга Стефана“.

  • Оно што је јуче урадила са групом истомишљеника њихову данашњу одлуку учинило је много лакшом и убрзало је – рекао је Глишић.

У СНС су прешли Стефан Јовановић, одборник у Скупштини Београда, и одборник у Општини Палилула, Марија Вукмировић, одборница у Скупштини Београда и општини Раковица, Бојана Сладојевић, одборница у Општини Палилула, као и народни посланици Душан Стојиљковић и Драган Николић.

Глишић је рекао и да Вучић показује државничко држање, јак став и одговорност која за циљ има да се национални интереси до краја испуне и да је он једини председник републике у историји парламентаризма који подноси извештаје Скупштини и који одговара на питања посланика и говори истину народу шта се дешава и који су изазови пред државом.

  • Јуче смо имали прилику да видимо како изгледа кад неко хоће да уради све супротно – да руши националне интересе, да руши борбу за очување KиМ, да руши економски напредак, да руши живот. Јуче смо имали прилику да видимо како изгледа и покушај када се руши Србија у режији Бошка Обрадовића, насилника повратника, јер њему то није први пут, али и Милоша Јовановића и Милице Ђурђевић Стаменковски, нових хероја приштинских медија, али и медија из региона који се дневно баве блаћењем Србије и који се радују свбакој нашој свађи, не успеху, сукобу… – рекао је функционер СНС.

Оставите Коментар