Један од функционера Народне странке Синиша Ковачевић осврнуо се на напад лидера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића у центру Београда.

Напад на лидера ПСГ десио се испред Руског цара у Кнез Михајловој. Трифуновић и непознати мушкарац су ушли у вербални сукоб, а затим га је човек ударио песницом у главу.

Из Министарства унутрашњих послова саопштили су да је у “Улици кнеза Михаила у Београду дошло до нарушавања јавног реда и мира, након чега је полиција привела две особе”.

Члан Председништва Покрета слободних грађана Павле Грбовић рекао је да иза напада на ту политичку организацију стоји Народна странка Вука Јеремића и лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић.

Он наводи да је атмосфера коју креирају поменути политички актери узрок јучерашњег напада на лидера тог покрета Сергеја Трифуновића.

“Знајући Сергеја, он, кад је фрка, обично плаче, извињава се или бежи. Осим кад је са Паном или Легијом. Много ми се јуче кур*ио и кочоперио. То наводи на закључак да је одлучио да се мало бави режијом. Код глумаца у његовим годима то није ретка појава. Ем главњак ем сви пишу о теби”, написао је Ковачевић.

--

Leave a Reply