„Заједничким снагама опозиција је ударила на власт, пропагирајући лажи и покушавајући да уруше кредибилитет државе, народа, па чак и наших светиња попут Храма Светог Саве. Координисани напади на оне који воде Србију осуђени су на пропаст, јер су саткани од неистина у које нико не може да поверује“, рекао је члан Председништва Српске напредне странке и министар Зоран Ђорђевић.
Према његовим речима лидер опозиције Драган Ђилас, његов кум Млађан Ђорђевић и гласоговорница Мариника Тепић, желели би као у филму „Три палме за две битанге и рибицу“, да опљачкају банку, у овом случају Србију.
„То им неће поћи за руком јер смо одлучно кренули у борбу против корупције, стали смо на пут крађама, зауставили богаћење појединаца на уштрб друштва и успоставили смо систем поштовања закона у коме нема привилегованих. Покушаји опозиције да уруши кредибилитет владајуће странке уз помоћ лажи осуђени су на пропаст, из простог разлога што у бајке не верује нико а дела говоре више од речи те је врло јасно шта је Српска напредна странка постигла и шта је урадила ова Влада“, поручио је министар.
 
Извор : Националист

Оставите Коментар