Породице киднапованих и убијених на Косову и Метихији су поново понижене од стране америчке и ЕУ политике.

Одлука тзв. Владе Косова која је донешена на предлиг тзв. премијера лажне државе Рамуша Харадинаја да у место досадашњег шефа преговарачког тима Албанаца у Бриселу постави његовог заменика Фатмира Љимаја је неправедна.

Злочинци се уз помоћ Америке и ЕУ смењују на различитим функцијама и тиме шаљу јасну поруку да су далеко од руке правде и да их та рука никада неће стићи. Државници међународне заједнице и ЕУ добро знају ко је Фатмир Љимај, али да их подсетимо још једном он је био вођа терористичке, злочиначке „ОВК“, држао је логор у Ликовцу где су заточени киднаповани Срби, починио је монструозне злочине у рејону Дренице и као командант одлучивао о животу и смрти киднапованих Срба, Рома, Горанаца, лојалних Албанаца.

Господо тужиоци и судије међународног специјалног суда за ратне злочине „ОВК“ зашто не реагујете и не приведете правди доказане злочинце? Да ли је могуће да су вас ти исти заједно са Америком и Европском унијом оформили, па нам се у лице можете смејати и питати се „какву то правду породице косметских жртва очекују“?

Зар у Брисел на преговоре не могу да буду поштени Албанци који нису чинили злочине и чије руке нису окрвављене? Само би са њима био могућ договор и помирење. Али одлука Америке и ЕУ да 2008.године створе и подрже лажну државу Косово и да доказане злочинце именују за тзв. државнике, па и преговараче у Бриселу не води ни успешним преговорима, ни договору, ни помирењу на западном Балкану, јер некажњени злочинци то не дозвољавају.

ПРАВДА ЗА ЖРТВЕ –КАЗНА ЗА ЗЛОЧИНЦЕ!

У Београду, 04.09.2018. године

--

Leave a Reply