Један од оснивача Ђиласовог Савеза за Србију, Бошко Обрадовић, дошао је на заседање Народне скупштине у жутом прслуку, по угледу на демонстранте у Паризу.

Обрадовић је на свом твитер налогу написао да позива на протест због поскупљења горива у Београду.

Иако су високе цене горива наишле на негодовање већине грађана Србије и свакако представљају разлог за негодовање, поставља се питање због чега Обрадовић сада акцентује ту тему у тренуцима хуманитарне катастрофе за српски народ на КиМ?!

У дану када су Срби широм КиМ изашли на велике демонстрације под називом „Свесрпски сабор“, Обрадовић се сетио да се прави „Француз“.

Двери су недавно највећу пажњу поклањали питању јужне српске покрајине, али од зближавања са Демократском странком и њеним рецидивима, Бошко Обрадовић једва да помиње КиМ.

У тренуцима великих притисака, репресије на Србе, угњетавање њихових основних животних права, протест због цене горива има само један циљ – рушење власти изнутра.

Државно руководство у Београду западни центри моћи преко Приштине присиљавају да призна независност тзв. Косова, а на унутрашњем плану притисак врше посредством тзв. Пете колоне, тачније Савеза за Србију.

На тај начин они шаљу Вучићу поруку – Имаћеш хаос на улицама, ако не пристанеш на предају КиМ.

Ако погледамо ко су главни медијски покровитељи Савеза за Србију видећемо да је реч о листу „Данас“ и ТВ Н1 и да се оба медија финансирају из западних фондација. Обрадовићу очито америчка подршка не смета.