Недаља чекамо, а сада је стигла и званична потврда! Драган Стојковић Пикси је нови селектор фудбалске репрезентације Србије, пише Informer.

Пикси је већ недељама практично једини кандидат, али је велики проблем био његов уговор у Кини са Гвангжуом.

Сада је и тај део посла завршен и како је потврђено новинару Informer-а биће нови селектор Србије.

Како је раније најављено имаће месечну зараду од 50.000 евра, а следује му бонус од 1.000.000 евра у случају пласмана на Мундијал у Катар.

  • Знам да бих нас одвео у Катар. Знам јер верујем у то и извукао бих из играча максимум, максимума. Не могу да ти неки играчи у утакмици која је најбитнија, буду најгори. То се у полувремену реши – рекао је пре два месеца Драган Стојковић Пикси.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Стојковић је по свему судећи пристао на велики компромис, одрекне се дела новца који му је припадао по слову уговора са Кинезима како би постао селектор Србије.

Подсећања ради, Кинези су били дужни Стојковићу још 3.600.000 евра. Наводно се одрекао више од два милиона евра. Због празника у Кини процедура и папири су каснили, али када је и последња баријера отклоњена и посао завршен, Пикси је потврдио да је нови селектор Србије.

Пикси за помоћнике планира да позове Братислава Живковића и Марка Перовића, ког је тренирао у Гвангжуу, док би Александар Коцић могао да буде нови тренер голмана. Извесно је и да би с Пиксијем у пакету у ФСС дошао и Стеван Дика Стојановић, који би радио у спортском сектору, а још није прецизирано да ли као спортски директор или директор А репрезентације.

Оставите Коментар