Акробатске групе „Стрижи“ и „Руски витезови“ показали су нови програм летења са којим ће наступити на Међународној авионској и космичкој изложби „МАКС-2021“. Пилоти изводе фигуре на најновијим вишенаменским ловцима МиГ-29.

Наступ пилотских група на изложби „МАКС-2021“ ће бити невероватан шоу за гледаоце, али и демонстрација могућности руске авијације. Пилоти ће извести елементе који показују шта све могу авиони.

Током ове године ће бити спреман и нови програм акробатских летова. Пилоти групе „Стрижи“, коју чини шест посада на ловцима МиГ-29, изводе фигуре као што су „звезда“, „коверат“, „стрела“, „пирамида“, „авион“ и „синхрона бурад“.

„Руски витезови“ изводе акробатске фигуре на најновијим вишенаменским авионима Су-35, док су раније летели на авионима Су-27 и Су-30.

Авион Су-35 је авион четврте генерације који је део наоружања руске и кинеске војске. Захваљујући својим могућностима које су блиске авионима пете генерације има и велики потенцијал за извоз. Су-35 ће бити презентован на изложби „МАКС-2021“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар