Ваљевски НВО активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, данас је уочен како улази у Градски завод за кожне и венеричне болести у Београду, на адреси Џорџа Вашингтона бр.17 у Београду.

То дефинитивно потврђује интензивна извештавања различитих медија да је Чеда подморница полно оболео приликом недавног општења са групом сомалијских миграната у Бриселу. Међутим, то не представља само опасност за Стојковића, већ је постао и шири друштвени проблем, јер је почео да шири полну заразу и на друге грађане, од којих је тренутно најзвучније име Никола Самарџић, професор Филозофског факултета у Београду. 

Енигма је да ли је Стојковић у међувремену пренео полну болест и својим хомосексуалним партнерима, руским држављанима Пјотру Никитину (агент ФСБ) и Владимиру Волохонском (агент ГРУ), који су такође имали групни полни однос са Стојковићем након његовог повратка из Брисела.

Због свега наведеног, позивамо надлежне државне органе да коначно реагују и спрече Стојковићево свесно ширење заразе, јер то представља озбиљно кривично дело.

Оставите Коментар