Да нруштвеној мрежи X освануло последње Пригожиново обраћање, како се тврди, док је био на путу ка Русији.

Подсетимо, вођа и оснивач групе Вагнер Јевгениј Пригожин погинуо је прошле среде у паду авиона. Осим њега, погинуло је још девет особа, међу којима је сам врх те паравојне организације.

Пригожинов авион полетео је са аеродрома у Москви и планирано је да одлети у Санкт Петербург, али се за око пола сата срушио.

Званична Москва тврди да је идентификовала остатке Пригожина, након чега је сахрањен на гробљу у Санкт Петербургу, у присуству породице и јаког обезбеђења.

Међутим, од када се вест о његовој погибији брзином светлости проширила светом, не престају нагађања да ли је он мртав или не, тим пре што је било познато да он има двојнике, као и да је често у последњем тренутку одлучивао којим ће авионом летети.

Уље на такву ватру додала је објава на друштвеној мрежи X, која је осванула данас, а на којој Пригожин говори: „За све оне који се питају да ли сам жив или не….“

Kако је објашњено, ради се о последњем обраћању лидера Вагнер групе, у тренутку када се из Африке враћао у Русију.

„За све оне који се питају да ли сам жив или не, и како ми иде… Сада је викенд, друга је половина августа 2023. Ја саму Африци, тако да фанатици који размишљају о мојој ликвидацији зарад нечега… Све ок“, рекао је Пригожин и махнуо.

Оставите Коментар