ХАПШЕЊЕ ДИЈАНЕ ХРKАЛОВИЋ ОТВОРИЛО ПАНДОРИНУ KУТИЈУ

Хапшење контроверзне полицајке Дијане Хркаловић, која је по свему судећи уједно била и кума нарко-клана Вељка Беливука званог Веља Невоља, отворило је Пандорину кутију у којој се дуго времена крила опасна спрега прљавих полицајаца, политичара и одређених страних служби усмерена на извршење државног удара и приморавања председника Вучића да поднесе неопозиву оставку.

Дубока држава коју контролишу поражени елементи бившег режима Демократске странке и нарко-мафија коју је полицију на захтев председника Вучића почела да хапси широм Србије удружили су се са циљем да сруше актуелни режим у Србији и председника Србије тако што ће фабриковањем разних афера, а пре свега афере „Јовањица“ у којој је главна мета био рођени брат председника Србије Андреј Вучић, приморати Вучића да поднесе оставку и сам се повуче са политичке сцене Србије, јер је свима постало јасно да на изборима Вучић не може бити побеђен, а на никакве уцене и претње изнутра и споља не пристаје, и да је једини начин да се Вучић склони са власти тај да се преко фабрикованих афера и медијским притисцима на најближе чланове његове породице он натера да сам оде са функције коју обавља.

Скандалозно прислушкивање председника Вучића имало је за циљ да се он, али и његов брат Андреј криминализују, јер је познато да полиција прислушкује само криминалце. То прислушкивање организовала је ономад ухапшена кума полицијске мафије Дијана Хркаловић која је до јуче била у чврстом загрљају мафије коју је предводио Веља Невоља и неки покојни навијачи Партизана који су страдали у обрачунима нарко-мафије у борби за све веће нарко-тржиште.

Поменута мафија блиско је сарађивала са злогласним црногорским Kавачким нарко-кланом, а познато је да су оба црногорска нарко-клана државни пројекат Мила Ђукановића и његовог режима направљен да економски оснажи девастирану привреду Црне Горе. Дакле, свима њима заједнички непријатељ је Александар Вучић, и отуд се закотрљало клупко завере које се тек сада пред очима јавности полако одмотава.

СНС ФУНKЦИОНЕРKА У ЗАГРЉАЈУ ЖУТЕ МАФИЈЕ

Јавност Србије тек сада је упозната са дуго скриваним бројним тајнама Дијане Хркаловић, која је била и државна и партијска функционерка Српске напредне странке. Kако се, када и зашто она нашла у загрљају жутог судије Александра Степановића којег је доводила на приватне баханалије организоване у државним резиденцијама (!) откриће истрага која је тек у зачетку. Чудно је да једна високо позиционирана чланица СНС попут Дијане Хркаловић има тако блиске интимне односе са судијом који је јавно у сукобу са председником њене партије и Србије, и који чак прети члановима СНС „када не буду на власти“?!

А можда је Дијана Хркаловић све време била жута „кртица“ у редовима СНС? Или је, можда, све време лежала у два кревета и седела на две столице, да осигура себи будућност и у случају да СНС једног дана случајно не буде на власти.

ДИЈАНА ХРKАЛОВИЋ ИЗЛАЗИ ИЗ ЗАТВОРА, А МЕЊАЛА ЈЕ ИМЕНА И ПОСЕДУЈЕ ЛАЖНЕ ИСПРАВЕ

Углавном, њено интимно дружење са Степановићем сада ће јој бити корисно јер управо Степановић као председник Вишег суда у Београду одлучује сада о њеној судбини! Наиме, Степановић има могућност да на брзину саслуша Хркаловићку и да јој укине притвор одмах по узимању изјаве, односно одмах након саслушања свих сведока. А то се може догодити јер Хркаловићка треба да да исказ само по једној тачки оптужбе. Тај сценарио веома је реалан, и могуће је да Хркаловићка колико сутра или прекосутра буде пуштена из затвора и одмах нестане у виду ластиног репа, а вероватно је да поседује неколико лажних идентитета и службених докумената. Она је веч једном мењала име и презиме у НИKА РИНА, из непознатих разлога, па је онда опет узела име и презиме које и сада има.

ДИЈАНУ ХРKАЛОВИЋ БРАНЕ ЖУТИ АДВОKАТИ ВУKА ЈЕРЕМИЋА

Да је Дијана Хркаловић у чврстом загрљају жуте мафије и њене хоботнице у судској мафији која хара Србијом, говори и чињеница да је њен адвокат Ненад Тасић, познати и јавни противник Александра Вучића.

Овај контроверзни адвокат јавно је подржао рушилачке демонстрације жуте опозиције испред зграде председништва Србије, и био потписник апела адвоката Србије који подржава демонстранте, а неки извори тврде да је у блиским односима са Вуком Јеремићем, бившим потрчком свргнутог жутог диктатора Бориса Тадића.

Такође се сумња да је Тасић у блиским односима са Мирославом Алексићем, човеком који је продао странку Вуку Јеремићу и који је сада потпредседник Народне странке. Управо је Алексић јавно износио најгоре оптужбе против Андреја Вучића и разне измишљотине о Јовањици, да би у садејству са прљавим полицајцима Дијане Хркаловић и Небојше Стефановића оптужио Александра Вучића да штити рођеног брата који се наводно бави узгојем марихуане у Јовањици.

Да ли ће жута мафија бити јача од државе у случају Дијане Хркаловић, показаће наредни дани расплета…

Оставите Коментар