Након напада у Бечу, али и ранијих терористичких пирова у другим европским градовима, јасно је да Европу убијају они које је Европа створила и бранила на Балкану. Смисао овог филма јесте да укаже на чињеницу да је Ратко Младић био први анти џихад ратник на овом континенту – каже Томо Ловрековић, аутор филма у настанку под називом „Како је све почело“.

Он истиче да ће језива сведочења, чињенице, али и ексклузивни видео материјали показати да је извор зла у Босни и на Косову међу радикалним муслиманима. Он истиче да ће и разбити мит о Сребреници и показати да Срби нису злочинци, него жртве, а да идеолошки и биолошки наследници наших џелата сада тероришу и Европу.

Филм ће бити преведен на шест језика, али је потребна и ваша помоћ.

  • Докажимо да постоји један више прави Србин од лажних жртава Сребренице – каже Ловрековић и позива да се донације уплаћују на рачун продуцента Немање Марковића 160580010080730511, банка Интеза.

Имена свих донатора биће у најавној и одјавној шпици.

Ловрековић је познат по филмовима „Вуковар није једна прича“ након чега му је забрањен улаз у Хрватску и „Време мрака“ након којег су га приводили остатци жутог режима

--

Leave a Reply