Након напада у Бечу, али и ранијих терористичких пирова у другим европским градовима, јасно је да Европу убијају они које је Европа створила и бранила на Балкану. Смисао овог филма јесте да укаже на чињеницу да је Ратко Младић био први анти џихад ратник на овом континенту – каже Томо Ловрековић, аутор филма у настанку под називом „Како је све почело“.

Он истиче да ће језива сведочења, чињенице, али и ексклузивни видео материјали показати да је извор зла у Босни и на Косову међу радикалним муслиманима. Он истиче да ће и разбити мит о Сребреници и показати да Срби нису злочинци, него жртве, а да идеолошки и биолошки наследници наших џелата сада тероришу и Европу.

Филм ће бити преведен на шест језика, али је потребна и ваша помоћ.

  • Докажимо да постоји један више прави Србин од лажних жртава Сребренице – каже Ловрековић и позива да се донације уплаћују на рачун продуцента Немање Марковића 160580010080730511, банка Интеза.

Грађани Црне Горе уплате могу вршити на рачун повериоца за ту републику, Ратка Ћипранића, рачун 510120996722001986 ЦКБ.

Донатори из иностранства, Републике Српске и Црне Горе могу уплатити и на пејпал [email protected] или добити информације на вибер 0628146228.

Имена свих донатора биће у најавној и одјавној шпици.

Ловрековић је познат по филмовима „Вуковар није једна прича“ након чега му је забрањен улаз у Хрватску и „Време мрака“ након којег су га приводили остатци жутог режима

Оставите Коментар