Нашим наизглед малим другарима, а у ствари великим и неустрашивим борцима који се сада налазе у болничким постељама и бију најважнију битку у свом животу потребна је наша помоћ. Сваки нови дан, сат и минут могу бити пресудни. Не постоји важнија борба од борбе за живот, не постоји ништа битније од живота деце. Врло често ови мали хероји улазе у битке са минималним шанама да преживе, али на нама је да им помогнемо да можда ипак буду победници.

Потпишите петицију кликом ОВДЕ !

У моментима када због све већег броја заражених корона вирусом постоји забрана окупљања, као и тежа материјална ситуација великог броја грађана проузрокована овом кризом, сматрамо да је потпуно бесмислено бацати новац нас грађана Србије на организацију прославе Нове године, у било ком виду, било уживо, било кроз плаћање некаквих прескупих онлине прослава.

Потпишите петицију кликом ОВДЕ !

Ово су тешка времена. И многи људи су изгубили своје ближње. Истовремено ово је и време велике солидарности. Можемо да седимо скрштених руку, а можемо пробати да урадимо све што је у нашој моћи, како би наш новац био потрошен за праве ствари. Kако бисмо њиме пробали да спасемо оне којима је то потребно и да знамо да слављем сваке наредне Нове године, знамо до још неко слави Нову годину.

Потпишите петицију кликом ОВДЕ !

Наташа Влајсављевић, Милица Алексић, Марина Павлић, Kристина Урошевић и Тим Kрени-Промени

Оставите Коментар