Доналда Трампа у његовој земљи не остављају на миру, а и неће јер ће, по свему судећи, бити – ко ће кога.

Лист америчког финансијског капитала Wall Street Journal објавио је да је Трампов адвокат Мајкл Коен платио 130.000 долара бившој порно-глумици Стефани Клифорд да не би причала о својој „вези са Трампом“.

Лист наводи да је до те „везе“ дошло 2006-те – у време када је амерички лидер већ био ожењен Меланијом.

WSJ наводи да је Клифод у време предизборне трке 2016-те своју „везу са Трампом“ учинила јавном, а да је пристала на ћутање за новац.

Бела кућа је одреаговала опаском да се такве гласине одавно пласирају по америчким медијима.

Међутим, иако то неки кључни актери вероватно не желе, изгледа да све полако престаје да буде игра на један гол.

Познати амерички диџеј, композитор и певач – Моби – изјавио је да су га агенти CIA молили да по социјалним мрежама шири причу да је Трамп повезан са Русијом.

Испричао је да се пре годину дана виђао са пријатељима из америчке главне шпијунске централе који су били забринути због појаве досијеа у којем се тврдило да Москва против Трампа има „компромитујуће материјале“.

Молбу упућену њему, објашњавали су тиме што он на мрежама има „много пратилаца“, а и сам је уверен да је Трамп повезан са Русима…

Претходних дана се у Сенату САД појавила иницијатива да се поведе истрага против аутора досијеа против Трампа. Његов главни састављач био је британски обавештајац Кристофер Стил, али су наручиоци били вашингтонски Прво врх Трампове Републиканске партије, а врх Демократске партије и Хилари Клинтон…

Извор: fakti.rs