Новинар Зоран Пановић био је гост емисије „Међу нама“ која се емитује на телевизији Нова С. Пановић је, између осталог, говорио о изборима у Србији, опозицији, Црној Гори и палмама на Kалемегдану.

Говорећи о новом саставу Владе, Пановић је истакао да је разлог за пролонгирање формирања Владе “да би се скратило трајање тог парламента и да би се што пре дошло до избора који ће очигледно бити ванредни парламентарни, редовни београдски и редовни председнички”.

На питање Раде Ђурић да ли ће то бити до 2022. године, Пановић је одговорио потврдно и додао да је “Вучићу јако битно да избегне само да има председничке и београдске изборе”.

“У Србији постоји један прећутни консензус власти и опозиције. Вучић каже себи ‘Ја ћу да владам докле могу, а ви кад можете оборите ме’. Опозиција каже ‘Ти владај докле можеш, а ми кад будемо могли ми ћемо те оборити”, навео је новинар и додао да ту нико не спомиње изборе.

Kако каже, избори су изгубили смисао политичке борбе у Србији.

“Говорио сам песимистички да су они београдски избори 2018. године били последњи избори у Србији где су учествовали сви битни актери”, рекао је Пановић.

О чему је још Пановић говорио, погледајте у видеу:

Leave a Reply