„Спаљивање књига којим су Хитлерови нацисти најавили спаљивање Европе био и остао идеал свих нацистичких покрета који и данас постоје у свету“
– Ако су до вечерас неки грађани Србије имали дилему и нису прихватали то што смо политику Драгана Ђиласа називали нацистичком имали су прилику да се вечерас увере да су они искрени и прави наследници нациста – рекао је вечерас заменик градоначелника Горан Весић.

Он је навео да је спаљивање књига којим су Хитлерови нацисти најавили спаљивање Европе био и остао идеал свих нацистичких покрета који и данас постоје у свету.

  • Вероватно додатно охрабрени безумним чином паљења српске робе од стране Харадинајевих присталица истомишљеници и подржаваоци те политике предвођени Драганом Ђиласом вечерас су и грађанима Београда, Србије и целог света са поносом показали право лице нацизма. Драган Ђилас је вечерас у Београду по угледу на Адолфа Хитлера спаљивао моју књигу и покушао да спречи њену промоцију. Шта је то него нацизам? – рекао је Весић.

Наводи да је књига коју је Ђилас спаљивао вечерас продавана за лечење шестогодишњег детета и пита се колико неко мора да буде болестан, као што је Драган Ђилас, да отима новац за лечење детета?

  • На крају, разумем фрустрацију полуписменог Ђиласа јер сам ја написао књигу а он то није био у стању. А могао би да почне рецимо са књигом у коме би објаснио како је док је био на власти имао промет на својим фирмама од 619 милиона евра. Да макар преко књиге призна како је крао – закључио је заменик градоначелника Горан Весић.

Оставите Коментар