Ако је судећи по деци петооктобарских профитера, богатство које су “Досовски” политичари стекли док су били на власти је поприлично велико. Добар пример ове тврдње јесу син и ћерка Зорана Живковића, председника Нове Странке и упечатљивог представника погубне владајуће гарнитуре из прошле деценије.Иако је њихов отац осиромашио читаву Србију, Марко и Милена живе лагодан и безбрижан живот. Док смо о „татином сину“ већ писали овога пута ћемо се осврнути на Милену Живковић и њена путовања, естетске операције и динамичне ноћне изласке.

Иако Зоран Живковић често истиче да млади треба што више да бораве у Србији, то правило очигледно не важи за његову ћерку. Милена, наиме, готово да никад није у својој земљи: судећи по сликама са друштвених мрежа, она током целе године обилази лускузне дестинације у Европи.

Тако је она почетком 2019. године посетила најпре Цирих, а затим је неколико дана била у Паризу. Главни град Швајцарске очито јој је једна од најомиљенијих дестинација, пошто га је посетила и прошле године. Не треба напомињати чињеницу да такве врсте путовања не би могло да приушти више од половине њених вршњака.

Летовања нису ништа скромнија – Милена је најпоноснија на слике из Порта Монтенегра, луксузног хотела-пристаништа за јахте близу Тивта. Најмања цена ноћења у овом хотелу изности 400 евра. У својим ноћним изласцима воли да пије најскупља вина. Цена само иедне флаше вина иде и до 1.000 евра.

Ретке дане које проводи у Београду и Нишу, Милена користи за обилазак ресторана и кафића. Ако је судећи по сликама из ноћних излазака, јасно је да Милена не бежи од редовног конзумирања алкохола (навика коју је вероватно наследила од оца), а нарочито је слаба на вино. Што није чудно с обзиром да је породица Живковић власник винарије и бројних винограда по Србији.

Ваља истаћи да је Милена Живковић имала и неколико пластичних операција на лицу и телу током година. Зоран Живковић је својој мезимици платио бројне естетске захвате. Тако се Милена подрвгла операцији увећања усана, груди и смањењу носа. Ове њене хирове тата Зоран платио је преко 10.000 евра.

Пошто је очигледно да новца има у изобиљу, јасно је да Живковићева гаји љубав и ка скупоценим одевним комбинацијама и накиту чија се цена може само нагађати.

Милена Живковић води живот на високој нози иако се ничим суштински не бави, осим што подржава свог оца у опозиционим активностима. Више је него јасно да све њене жеље плаћа отац, и то парама које је „зарадио“ тако што су он и његова странка осиромашили Србију током претходне деценије.

 

 

Оставите Коментар