Редакција Гласа Јавности је током јучерашњег дана дошла до информација да поједини највиши функционери ДПС-а, у ситуацији када се гласачки листићи са историјских избора још увек нису поштено ни охладили, већ размишљају о свом будућем политичком опстанку.

У свом том безнађу у којем се тренутно налазе, они сада покушавају да пронађу било какву спојку са представницима дојучерашње опозиције и својим љутим противницима, а данашњим победницима избора, како би обезбедили себи још један мандат у новој власти.

Управо Душко Марковић, одлазећи председник Владе Црне Горе, због своје незајежљиве потребе да по сваку цену седи на победничкој страни, у немоћној ситуацији у којој се ДПС налази, предузима потез једног очајника, тражећи самилост и место у новој демократској и слободној Црној Гори.

У каквом се безизлазном стању иначе Марковић налази, говори у прилог и мучна фотографија са ванпирске конференције ДПС-а у поноћ по окончању избора, на којој бивши премијер Црне Горе погнуте главе попут слепог миша размишља где је у свему погрешио. Имаће довољно времена да добро размисли и промисли о томе, али ван институција Црне Горе.

1 KОМЕНТАР

Leave a Reply