Нагли успон Албанских поп звезда и њихова повезаност са албанском мафијом

Можда сте приметили необичну и изненадну експлозију албанских поп звезда које су имале изузетан притисак на главну сцену Топ 40 на територијама САД и ЕУ. Овде можемо да сврстамо
Дуа Липу, Аву Макс, Рита Ору и BabeRexah. Огромне количине новца су уложене да се ово оствари, али зашто? Можете ли се запитати како је мала земља са само 2,8 милиона становника изненада експлодирала са многим релативно сличним поп звездама?
Одговор је у албанској мафији и прању новца.
Албанска мафија је општи појам који се користе за криминалне организације са седиштем у Албанији или састављене од етничких Албанаца. Активни су у Европи, Северној Америци, Јужној Америци и разним другим деловима света, укључујући Блиски Исток и Азију.
У активности шиптарске мафије укључују се трговина оружјем, убиства, изнуду, ограду, пљачку, трговину људима, уцене, митинг кредита, трговину дрогом, крађу, прање новца, нападе, макро, кријумчарење дивљих животиња, убиства и подмићивање.
Шверц дроге у албанској мафији назива се Банда Хелбанијанц (што у преводу значи „Албанци из пакла“) и предвиђа се да премашује 5,6 милиона евра. Ово је новац којем је потребно прање, и овде поп звезде попут Дуа Липа и Рита Ора ступају на сцену.
Албанска мафија улаже велику количину новца у стварање каријера за ове поп извођаче како би створила илузију супер звезда. У ту сврху се углавном користе њихове „светске турнеје“. Један од примера је и концерт Рита Оре у Хрватској.
Управа Рите Оре (под контролом шиптара) заказала је концерт у Задру у Хрватској. За ову операцију обично бирају мање градове у земљама са мање медијске покривености. Концерт је био велики дебакл и продато је само 4000 улазница.
Рита Ора и њен тим је тврдио да је преко 60.000 улазница продато јавно, иако место концерта може да прими максимално 9.000 људи.
Улазнице за овај наступ нису се уопште продавале, а медији у Хрватској то називају дебаклом, док се стотине бесплатних карата поклањају у медијима и лично. Неке карте су остале на шофершајбнама аутомобила да их људи могу узети.
Извештавајући о 60.000 продатих карата, Рита Ора и њен тим успешно су опрали велику суму новца од кокаина. То се ради на глобалном нивоу, од продаје улазница за концерте, робе и рекламних понуда.
Албанска мафија такође је недавно почела да користи своје поп звезде из других, злокобнијих мотива. Њихов злочиначки манифест дубоко је усађен у албански национализам и има за циљ поделу региона који је претходно био у рату.

Они сада користе налоге на друштвеним мрежама који припадају Дуа Липи да би ширили опасну, националистичку и абразивну поруку „Велике Албаније“ и гурали пропаганду која би могла довести до новог рата.

20. јула. 2020. године, Дуа Липа је подигла све ово, на други ниво, поставивши ревизионистичку мапу коју су користили фашисти, а чији је циљ да се одвоји од суседних земаља и створи трење. Све под изговором „социјалне правде“.

За оне који не знају шта је ово, то представља албанску тежњу, која се заснива искључиво на митовима, за стварањем „Велике Албаније“, заузимањем територија четири суседне државе: Грчке, Северне Македоније, Црне Горе и Србије. Најгора врста национализма.

Све ово део је агенде албанске мафије за контролу медија и употребу индустрије забаве као канала за прање новца као и потенцијално изазивање новог рата.
Сведоци смо да данас албански шиптари све више провоцирају грађане како у Србији тако и у суседној Црној Гори.

Аутор : Стефан Огњановић
Српска Десница


Извор : Националист

Оставите Коментар