Пожурили су пастири аутошовинизма и чобани суровог либерализма да помазе невино јагње чији је једини грех, што је, ето, случајно фоткао министра Вулина и то без маске, због чега је преживео тортуру и терор.

То умиљато јагње које се одазвало фрулама Данаса и Н1 (између осталих) зове се Давид Вујатовић и није сваку сису тако умиљато примио, већ је неке бесно и гризао. И метафорички и дословно.

Оно што су његови новокомпоновани заштитници заборавили да нагласе јесу пар ситница које незнатно мењају причу: јадни Давид правоснажно је осуђен због угрожавања сигурности – наивни Давид има три дела и сва три против жена – фини Давид је у налету лудила рођену мајку избацио на улицу.

Како за нашу редакцију прича једна од његових жртава која није желела да открива свој идентитет, овај јунак и миљеник оних који трубе о заштити жена њена је права штитио на чудан начин.

  • Прогања ме месецима, прети ми усмено и писмено да ће ме убити, сачекује ме, шаље језиве и узнемирујуће поруке дању и ноћу – каже жртва јагњета. Једна од жртава, тачније.

Баш чудно да тај и такав Давид прогања Вулина, зар не? Ако све ово личи на басну, онда од њега и очекујемо да буде сурови вук и да оваква јагњад заврше у „чељустима“ ресора који води. То је једини хепиенд. А, кад смо код басни, магарци ће увек бити магарци, макар и њакали у дворишту амбасада попут Н1 и Данаса.

Томо Ловрековић

3 KОМЕНТАРА

  1. Ja sam žrtva.David Vujatović, večuti student,nasilnik,ženomrzac,povezan sa raznim klanovima,misli da je Beograd grad koji trpi takve pridošlice..Za majku ne znam,da li ju je izbacivao iz ulice, ali da ima krivične prijave znam zbog nasilništva. Bavi se pretnjama, vređa gej populaciju,misli da je nedodirljiv…

  2. Stefanija Lovrić (očito lažno ime), meni zvučiš kao da bi volela da si njegova „žrtva“. U pola 10 noću guglaš dečka i komentarišeš ga. Stani malo u red sestro, javi se meni, ja ću vas spojiti 😉 a bolje bi ti bilo da držiš dalje prste od njega

Leave a Reply