Челници Пинка, РТС-а и Хепија одлучили су да не дозволе Јадранки Барјактаровић да се рекламира на националним телевизијама јер је на скупу присталица Мила Ђукановића певала: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“
Српске телевизије забраниле су Јадранку Барјактаровић! Пинк, Радио-телевизија Србије, Хепи и Прва решиле су да више не рекламирају певачицу, која је наступајући на контрамитингу присталица пораженог диктатора Мила Ђукановића у Подгорици, ширила мржњу међу братским народима Србије и Црне Горе!
Црногорка, која се прославила у Србији, на журци је препевала познате стихове како би подишла палом режиму. Она је песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“ променила у: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“. Затим је запевала и „Да ли ће се икад срести Србија и Црна Гора. Не, нема збора“ и ставила тачку на каријеру!

 • Телевизија Пинк осуђује антисрпско понашање Јадранке Барјактаровић. Она је за нашу издавачку кућу „Сити рекордс“ снимила само једну песму, али на нашој телевизији више неће моћи да се рекламира – поручили су из службе за медије „ружичасте телевизије“.
  Јадранка је најчешће гостовала на Јавном сервису, учествујући у њиховим празничним програмима и специјалним музичким емисијама. Срамним гестом је и ту затворила врата!
 • РТС ће увек бити кућа за уметнике који су својом музиком и својим ставовима у јавној сфери пример човекољубља. Музика треба да нас зближава, а не да нас дели. Наступ Јадранке Барјактаровић у Подгорици више је био, како каже њена песма, њена ноћ, а не њена зора – каже уредница забавног програма РТС-а Оливера Kовачевић.
  Исто мисли и уредник Хепи телевизије Миломир Марић, који је згрожен фолкеркиним понашањем.
 • Она ни раније није гостовала код нас на телевизији, па тек сад не знам што бисмо је звали – истиче познати новинар.

Са Прве телевизије такође поручују да у њиховој програмској шеми нема места за Јадранку:

 • Врата наше куће увек су отворена за све уметнике који било песмом или речју шаљу праве поруке, пре свега мира и сарадње. Свака супротна порука, идеја или гест сигурно затвара та врата.

Јадранка: Много ми је тешко
Јадранка Барјактаровић се и даље није извинила Србима због скандала који је изазвала на наступу пред милогорцима! На питање да ли осећа потребу да се извини послала нам је поруку, коју преносимо:

 • Много ми је тешко ових дана, немам снаге да проговорим. Жао ми је што се све ово десило због једне речи, која је могла да се деси било коме. Није ми била намера да било кога увредим, јер нисам тако васпитана. Не желим ни М од маркетинга на овај начин!
  Поповић бесан на Барјактаровићеву
  Kако сазнајемо, Саша Поповић је посебно љут на Јадранку, јер је каријеру започела у „Звездама Гранда“.
 • Kад је сазнао да је певала на Ђукановићевом контрамитингу и вређала Србију, полудео је! Одувек је певаче учио да се никако не петљају у политику, а ишао је толико далеко да им је тражио да се не изјашњавају ни кад је реч о фудбалу – да ли навијају за Црвену Звезду или Партизан. Поповић сматра да треба да забављају сав народ и да га никако не деле. Толико је љут да не жели да чује за њу – открива добро обавештен извор.

Челник „Гранда“ ни за Информер није био расположен да говори о срамном Јадранкином гестом.

Leave a Reply