Естрадни менаџер Саша Мирковић био је данас гост телевизије Пинк и популарне водитељке јутарњег програма на тој телевизији Јоване Јеремић. Он је открио да је против њега организована хајка, да је оптужница била монтирана за новогодишње пакетића, а да је ухапшен због сукоба са бившом државном скретарком Дијаном Хркаловић.

– Ухапшен сам 2017. године после сукоба са Дијаном Хркаловић. Не знам ни ја зашто сам ухапшен…Монтирана је оптужница јер сам поделио незбринутој деци, деци без родитељског старања и деци ометеној у развоју 30.000 – 40.000 пакетића. Зато сам прошао крозт голготу, то је монтирано, а ухапшен сам јер сам рекао не – истакао је Мирковић.

Ја сам тада био у СНС и нисам желео да бирам стране. Био сам члан СНС и нисам желео да бирам стране. Био сам тада народни посланик, тада ми је сугерисано да ми је угоржена безбедност. Најавио сам долазак код Стафановића, уместо њега сачекала ме она, која је кренула са неким небулозним захтевима.

Kако тврди, напустио је канцеларију, а већ након два сата организована је хајка.

– Kриминални полицајци су упали у општину, без налога…Након тога се десио прогон од стране Дијане Хркаловић која је то водила до краја. Није тајна да су у томе учествовали још неки људи, постоје судије које су корумпиране. Нисам имао извршну власт, за све је требало да се пита градоначелник Зајечара. Ја сам људски деци поделио те пакетиће – навео је Мирковић.

Он наводи да је имао јак утицај на чланство странке, те да верује да је то сметало Хркаловићки.

Kада нешто крене изнутра да се руши, врло је незгодно. Спољни притисци су слабији него када се нешто изнутра руши, ја у томе нисам хтео да учествујем и доживео сам ту судбину да се нешто измисли и напакује

– Зашто новогодишњи пакетићи? Да би ме што више избламирали, јер сам оснивач дечијег фестивала „Чаролија“ – наводи Мирковић и додаје да због голготе коју је прошао има и одређена здравствене проблеме.

Она истиче да би деци поново поделио пакетиће.

Додаје да су у том периоду његови најближи шиканирани, деца доведена на ивицу беде – да једва имају за доручак.

– Kако људи кажу, што те не убије, то те ојача. Свако јутро када устанем, прекрстим се и захвалим Богу што сам жив – навео је Мирковић.

Протесте сам доживео као малтретирање

Мирковић је говорећи о блокади саобраћаја у Србији, навео да је протесте доживео као малтретирање.

– Заустави се 20 аутомобила и блокира све. Онда се формира лажна маса, јер су људи приморани да стоје ту – навео је Мирковић.

Оставите Коментар