Феликс Брих је најнепопуларнија личност у Србији у последње две недеље, што нимало не чуди јер је Немац драстично оштетио репрезентацију Србије против Швајцарске и практично избацио Орлове са Мондијала. Да је Брих оштетио Србе, потврдила је и ФИФА која га је експресно послала кући, Немац је судио само меч Србија – Швајцарска, а појавиле су се одређене сумње да је примио новац да би „навлачио“ за Швајцарце. На Бриховом рачуну ођедном се појавило – два милиона евра!

Поједини медији сматрају да је Бриха директно купила – шиптарска мафија! На питање одакле му толико новац на рачуну, Брих није имао јасан, већ конфузан и сумњив одговор, што је само потврдило да ту нису чиста посла и да је врло могуће да је Немац, као својевремено његов земљак Роберт Хојцер, узео новац да би директно утицао на исход меча. Подсећања ради, Брих није свирао очигледан пенал за Србију после рвачког захвата двојице Швајцараца над Александром Митровићем, а уз то је Орловима делио картоне као конфете.

Појавиле су се и информације да су људи из ФИФА све ово сазнали и да су, да би избегли скандал светских размера, експресно послали Бриха кући. Ипак, нису успели да заташкају случај, а остаје да се види да ли ће бити покренута озбиљнија истрага против Немца, који је после овога вероватно окончао судијску каријеру.

ИЗВОР

loading...